Consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare a documentației PUZ

Denumirea obiectivului de investiții: PUZ – plan urbanistic zonal – dezvoltare unitate de producție hrana pentru animale de companie.

Beneficiar: SC Nordic PetFood Production SRL cu sediul in str. Calea itan, nr. 240A, sector 3, București, punct de lucru, str. Milano, nr. 6, oraș Buftea, județul Ilfov.

Proiectant: SC General Concept SRL, Călărași

Propunere: SC Nordic PetFood SRL are in planul de dezvoltare o noua investitie care va duce la optimizarea productiei printr-o linie noua de ultima generatie. Aceasta extindere va duce la crearea unui numar important de noi locuri de munca pentru cetatenii orasului Buftea. Noua linie va cuprinde mai multe corpuri de cladiri: depozit de materiale prime, zona de productie, zona de ambalarie si depozit de produse finite și expediție. Construcțiile se vor realiza pe terenurile proprietate privata ale beneficiarului situate pe Str. Independenei, oraș Buftea, județul Ilfov, în suprafață totală de 20.215 mp. Publicul este invitat să transmită observați asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Buftea în perioada 25.04.2017 – 09.05.2017. Răspunsul la observațiile primite va fi comunicat de către initiator Primariei Buftea în termen de 10 zile de la încheierea termenului de primire a observațiilor. Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului, Primăria Oraș Buftea, tel. 031-824-12-31